ابو بصير گويد: خدمت امام باقر عليه السلام نشسته بودم كه مردى بآن حضرت عرضكرد: مرا از ولايت على خبر ده، كه آن از جانب خدا هست يا از جانب پيغمبر؟ حضرت خشمگين شد و فرمود: واى بر تو! پيغمبر از خدا بيمناكتر از آنست كه چيزى را كه خدا دستورش داده بگويد، بلكه ولايت على را خدا واجب ساخت. چنان كه نماز و زكاة و روزه و حج را واجب ساخت.
5-ابى بصير از امام باقر(عليه السّلام)گويد:خدمتش نشسته بودم و مردى به او گفت:براى من باز گو كه ولايت على از طرف خدا بود يا رسول خدا(صلّى الله عليه و آله)؟آن حضرت در خشم شد و فرمود:واى بر تو، رسول خدا(صلّى الله عليه و آله)از خداوند بيشتر از آن مىترسيد كه بىدستور خدا سخنى گويد،بلكه خدا آن را فرض و واجب كرد،چنانچه نماز و زكاة و روزه و حج را واجب كرد.
5-ابى بصير از امام باقر عليه السّلام مىگويد:خدمت امام باقر عليه السّلام نشسته بودم،مردى به او گفت:براى من بازگو كه ولايت على از طرف خدا بود يا رسول خدا صلّى اللّه عليه و اله؟آن حضرت در خشم شد و فرمود:واى بر تو،رسول خدا صلّى اللّه عليه و اله از خداوند بيشتر از آن مىترسيد كه بىدستور خدا سخنى بگويد،بلكه خدا آن را فرض و واجب كرد،چنانچه نماز و زكاة و روزه و حج را واجب كرد.